DillDallDesign

DillDallDesign

Velkommen

En blogg om dilling og dalling og ingenting.

Flytte, rydde, nytt...

Uperiodisk tidsfordrivOpprettet av Hildegunn sø., mai 07, 2017 22:40:06
Hva skal man si, siden sist har jeg flyttet til drømmehuset, fått nytt hobbyrom, ny og herlig jobb, og har aldri tid til det en skulle ha gjort! Men nå i dag tok jeg meg kraftig sammen og ryddet bloggen for de mest tullete innleggene. Ikke det at innleggene her er spesielt interessante uansett, men et innlegg bestående av 100 smileys tar vel egentlig kaka!?

Jeg har og lagt ned eplabutikken min som egentlig var oppstarten på hele bloggen. Så, i den anledningen ryddet jeg også i kategoriene. Noen innlegg med lenker og antydninger til butikken finnes det nok igjen. Jeg hadde ingen interesse av å slette absolutt alt.

Også, nytt banner og ny layout synes jeg gjorde seg godt her, ikke sant!?

Og ja, det nye hobbyrommet mitt er huset på bildet, jupp, et helt lite hus bare til alt dillet mitt, ikke verst ikke sant!?  • Kommentarer(0)//www.dilldalldesign.com/#post325

Ikke uperiodisk tidsfordriv

Uperiodisk tidsfordrivOpprettet av Hildegunn ti., juli 01, 2014 20:20:06
Ei veldig lita jente kom til verden og forandret alle muligheter for uperiodisk tidsfordriv. Litt hekling har det blitt, men det meste har blitt donert bort til Små Strikkegleder før jeg fikk tatt bilder av det. Men, men, sånn er livet når det først kommer!


  • Kommentarer(0)//www.dilldalldesign.com/#post306

Sommerferie!!!

Uperiodisk tidsfordrivOpprettet av Hildegunn to., juni 20, 2013 18:22:54
Da jeg var lite lærte min kjære mamma meg følgende regle:

Fri fri fra skolens slaveri!

Bøkene de brenner vi,

lærerne de denger vi

og rektoren han henger vi!

Til min store forskrekkelse er det svært få barn i dag som ikke kan noe mer enn første verselinje av denne reglen. Selv trenger jeg ingen av verselinjene. Jeg anser ikke skolen som noe slaveri, bøker elsker jeg, det er ingen lærere jeg vil denge og rektor vil jeg ihvertfall ikke at skal henge. Men hadde jeg vært skoleelev hadde jeg sikkert ikke ment det samme.

God skoleferie til alle som kan glede seg over å ha det!

  • Kommentarer(0)//www.dilldalldesign.com/#post291

Playmobil

Uperiodisk tidsfordrivOpprettet av Hildegunn ti., april 23, 2013 20:34:13
Kan det bli gøyere enn Playmobil!?

  • Kommentarer(0)//www.dilldalldesign.com/#post282

Sukkerkaker

Uperiodisk tidsfordrivOpprettet av Hildegunn sø., april 21, 2013 17:26:12
Noe så enkelt, noe så godt, og noe så vannvittig mange det ble...

http://allrecipes.com/recipe/the-best-rolled-sugar-cookies/detail.aspx

  • Kommentarer(0)//www.dilldalldesign.com/#post281

Hama rørperler - mini

Uperiodisk tidsfordrivOpprettet av Hildegunn sø., januar 27, 2013 15:20:52
Jeg har aldri forstått hvorfor voksne mennesker perler med Hamaperler (http://www.hama.dk/). Men så fikk guttene i huset jumboperler, og en spire ble sådd. Jeg kjøpte meg miniperler som ankom huset på fredag. Og jeg sier bare, for et materiale, for noen muligheter. Dette blir gøy!

  • Kommentarer(0)//www.dilldalldesign.com/#post272

Papirdamer

Uperiodisk tidsfordrivOpprettet av Hildegunn lø., november 03, 2012 15:21:57
Da jeg var liten var noen av favorittlekene mine gjemt i store konvolutter, inni konvoluttene var det et nøye sortert utvalg av gammeldagse papirdukker med tilhørende klær og leker. Jeg har de fleste av dem ennå, i de samme konvoluttene. Med noen års mellomrom drar jeg dem fram, kikker på dem og lurer på hvorfor de ikke henger i en fin ramme på en vegg. Grunnen til at de ikke gjør et er vel enkel, det er altfor mange av dem og det er vanskelig å velge!

Så, nå som høsten har gått kjappere framover enn jeg forventa har jeg innsett at jeg selger så lite på http://epla.no/shops/dilldalldesign/ at jeg rett og slett ikke har hatt lyst til å legge ut nye varer. Jeg har derfor brukt tida på å lage ting til meg selv og på å lage julegaver. En av dise tingene jeg har laget til meg selv er en mellomting mellom ei papirdukke og en sprellemann. Problemet var bare at det var så gøy at jeg lagde så mange at jeg ikke helt nå vet hva jeg skal gjøre med dem. De er ikke ferdige, de skal pyntes med både tyllskjørt og perlehalsbånd.

De kan ikke selges, malen er ikke egendesignet men kommer fra denne nydelige nettsien: http://www.ruthannzaroff.com/mirkwooddesigns/paperdoll.htm. Ta gjerne en tur innom den, Mirkwood Designs er full av fine maler for både det ene og det andre.

Ansiktsstemplet kjøpte jeg forresten her: http://www.etsy.com/shop/cherrypieartstamps?ref=seller_info. God service og hurtig levering!  • Kommentarer(0)//www.dilldalldesign.com/#post265

Hobbyrommet MITT

Uperiodisk tidsfordrivOpprettet av Hildegunn sø., juli 22, 2012 19:00:57
Jeg har endelig fått plassert tingene mine på rett plass rundt i huset. Alvehagen har blitt demontert og blitt plassert på utsiden som buskepotte. Og Blekksprutens hage, den er en historie for seg selv. Den historien tar vi når jeg får nye fisk. Til sammen har denne ut- og innflyttingen tatt meg over seks uker, og alt jeg skulle gjøre var å flytte tingene mine, huff og huff, jeg håper dette blir siste eller nestsiste gang jeg må flytte på meg.

Bilder må opp på veggene og hobbyrommet mitt trenger noen skap, men herlig land, JEG HAR ET HOBBYROM! Kan det bli bedre? Jeg føler misunnelsen strømme mot meg. OK, bildet under, det er ikke så viktig at det er meg på bildet, men det er tatt på hobbyrommet MITT!  • Kommentarer(0)//www.dilldalldesign.com/#post257
Neste »