DillDallDesign

DillDallDesign

Velkommen

En blogg om dilling og dalling og ingenting.

Også diller man og daller litt

Uperiodisk tidsfordrivOpprettet av Hildegunn to., februar 21, 2019 13:14:24
Når jeg egentlig burde bruke tida mi til å gjøre litt ekstra fornuftige ting, da gjør jeg noe helt annet. En liten heklet dukke ble ferdigstilt og fikk både sydde og heklede klær i sekken sin. I tillegg ble en fikeneske omgjort til seng med bordkort som hodegavel og treperler som ben. Sengetøy ble sydd og heklet, og vips hadde tida gått fort gett!  • Kommentarer(0)//www.dilldalldesign.com/#post346

Madagaskarprosjektet

Andre hjertesakerOpprettet av Hildegunn sø., februar 10, 2019 13:02:07
Også var det noe litt annet. Restegarn og et par timer kan bli til et lite sett som kanskje får en mor til å føde på sykehus under trygge omstendigheter. Lett å lage, lett å glede!

Les mer om Madagaskarprosjektet: https://www.facebook.com/groups/129097990622687/
  • Kommentarer(0)//www.dilldalldesign.com/#post345

Små jakker til Fra Vesla

Fra VeslaOpprettet av Hildegunn sø., februar 10, 2019 12:58:28
Jeg må innrømme at prosjektet mitt Fra Vesla trenger ull, så jeg har bestemt meg for å hekle minst en prematurjakke i måneden i år. Her er de to første: Januar og februar som allerede er på vei til Ullevål.

Du kan lese mer om Fra Vesla på www.fravesla.com


  • Kommentarer(0)//www.dilldalldesign.com/#post344

Primitiv filledukke

Laget av stoff og trådOpprettet av Hildegunn sø., januar 06, 2019 18:16:03
Endelig ble jeg ferdig med min første filledukke av det "primitive" slaget. Jeg ser på Pinterest at de kaller dukker som dette "primitive", dog jeg vil vel heller kalle dem naive. Utrolig gøy å lage, og ikke minst masse forskjellige teknikker involvert: Søm, broderi, maling og hekling. Det blir flere av disse!

  • Kommentarer(0)//www.dilldalldesign.com/#post343

Fire sett, en sommer

Fra VeslaOpprettet av Hildegunn lø., september 01, 2018 19:18:36
Akkurat nå er Fra Vesla i beit for jakker. Vi har en del heldresser liggende, og da er det ikke nødvendig med et par bukser til. Selv om strikka sett med bukse og jakke kanskje varmer mest, er sydde heldresser og sydde sett med bukser til også hjertelig velkomment!

Uansett, for å få ting til å matche kjørte jeg på i sommer og fikk ut fire jakkesett med lue og sokker til fra egne hender. Jeg er litt stolt, så dette er kun selvskryt!

Fra Vesla finner du her: www.fravesla.com
  • Kommentarer(0)//www.dilldalldesign.com/#post342

Små strikkegleder

Små strikkeglederOpprettet av Hildegunn lø., september 01, 2018 19:12:46
Da ble det et par tepper til Små strikkegleder, avdeling Kristiansand igjen. Det gule har jeg brukt unormalt lang tid på, trodde aldri det skulle bli ferdig!  • Kommentarer(0)//www.dilldalldesign.com/#post341

Rosa

NFI-Strikk/AmandaprosjektetOpprettet av Hildegunn to., januar 18, 2018 14:14:15
Jeg trenger blå jakker til Fra Vesla, men har masser av rosa garn liggende, resultatet ble teppe til NFI-Strikk/Amandaprosjektet før jeg tillater meg å kjøpe inn litt blått garn.


  • Kommentarer(0)//www.dilldalldesign.com/#post340

Sindy

Uperiodisk tidsfordrivOpprettet av Hildegunn to., januar 18, 2018 14:11:15
Uten tvil, Sindy, mine absolutte favoritter i nye kjoler basert på mønster fra en original topp. Dette er min barndoms dukker, og hjelpes så lyst jeg har til å ha mange flere og samle, samle...


Så her er derfor en nyinnkjøpt dukke ikledd en kjole min mor sydde på 80-tallet, en kjole jeg pyntet litt på i høst. Fikset gamle sømmer, satt nye strikk i ermene, klippet ut halsen og sydde på bånd.  • Kommentarer(0)//www.dilldalldesign.com/#post339
Neste »